About Bob

Waarde vrienden en familie
Hier volgt een belangrijk verhaal, dus ga er even lekker voor zitten.

Met de deur in huis
Om maar met de deur in huis te vallen: eind oktober ga ik voor 3 maanden naar Nieuw-Zeeland (NZ) om de mogelijkheden te gaan verkennen voor het opstarten van een outdoorbedrijf dat meerdaagse mountainbike-, adventure- en trekkingtrips aanbiedt in de omgeving rond het dorp Murupara (centrum noorder eiland). Zoals jullie zo nu en dan misschien wel hebben gemerkt, deze plek is niet meer uit mijn gedachten geweest sinds ik daar was tijdens mijn reis in 2013. De mogelijkheid doet zich nu voor om daar een outdoorbedrijf op te richten.

The social part
De onderneming zal twee kanten hebben. Aan de ene kant moeten de mountainbike avonturen voor inkomen gaan zorgen. Minstens zo belangrijk wil ik ook sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen het dorp. Ik heb tijdens mijn verblijf daar veel contact met de (inheemse) Maori bevolking gehad en heb hen beter leren kennen. Ook heb ik tijdens mijn 6 weken durend verblijf in het dorp -vanwaar ook de basis gestationeerd zal zijn- de nood onder de bevolking gezien: er is werkloosheid, drankmisbruik, kinderen die niet naar school gaan en weinig tot geen dagbesteding hebben. Met het vestigen van een outdoorbedrijf (met parallel lopend op termijn een fietsreparatie-, catering-, survival tak, waarbij ik jongens/meiden uit het dorp wil betrekken) hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren voor de bevolking in het dorp en wil ik Gods liefde en het evangelie verspreiden.

“In dit project komt veel samen van wie ik ben en wat ik zou willen doen voor anderen. Een sprong in het diepe, maar al met al een avontuur dat ik wil verkennen!”

Help!
Het is nogal een onderneming, naar de andere kant van de wereld, starten vanuit een kleine basis die ik daar heb gelegd toen ik daar reisde. Er zullen acties volgen, waarin ik jullie zal vragen mij (financieel) te steunen/sponsoren. Ik hoop natuurlijk dat jullie me ook willen supporten! Denk je iets te weten wat me op welke manier dan ook verder zou kunnen helpen, alle input/hulp is welkom!

De website is al in de lucht, net als de facebook pagina. Hier kun je alles volgen! Dit alles nog hevig ‘under contruction’, maar kijk daar vooralsnog even doorheen please.